Mette Fiedler Bech

Tilbage til søgesiden

Mette Fiedler Bech - 37 år - Integreret Design

Det vil jeg forandre

Jeg kan lide at optimere ting. Og hvis det lyder kedeligt, så er det måske fordi, du ikke har hørt om alt, det indebærer. Når man snakker om optimering, så vil det sige, at man har mulighed for at nørkle med stort set alt - fra produkter til arbejdsprocesser. Der er så meget at gå i gang med. Og efter uddannelsen lå det helt naturligt for mig at tænke over, hvordan jeg kunne forbedre de ting, jeg beskæftigede mig med, både på job og derhjemme.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Det afgørende for mig var kombinationen af de traditionelle ingeniørfærdigheder og læringen i at udvikle nye produkter. Man får mulighed for at se tingene fra flere forskellige vinkler, så man får både en bredere og dybere forståelse for emnet på en og samme tid.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved uddannelsen i integreret design var, at for hvert semester lavede vi flere projekter, hvor vi samarbejdede med virksomheder. Det er enormt motiverende at få feedback fra den virkelige verden, så man har et bedre billede af, hvad man kan. Samtidig ser vi også værdien af det, vi gør, i praksis.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Uddannelsen er relativt bred. Det gør, at man får en helhedsorienteret forretningsforståelse. Derved har man også nemt ved at sætte sig ind i forskellige typer job. Job inden for produktudvikling og projektledelse er for eksempel almindelige indenfor min uddannelse.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Mette kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed