Nanna-Lea Rasmussen

Tilbage til søgesiden

Nanna-Lea Rasmussen - 26 år - Energy Design

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at skabe bedre samarbejde. Samarbejde på tværs af faggrupper, mellem ingeniører, arkitekter og designere. Derudover samarbejdet på tværs af lande og kulturer. Jeg vil gerne være med til, at vi hjælper hinanden mere og får et verdensomspændende samarbejde, der er endnu bredere, end det allerede er.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen Byggeri og Anlæg fordi min interesse for energi altid har været der og for ingeniørfaget i det hele taget. Jeg elsker den måde, vi bruger hele vores nuværende viden til at tilegne os ny viden, som vi så bruger til at løse forskellige opgaver. At samarbejde med andre og udvikle nye ting er bestemt en fed ting, som altid giver mig blod på tanden til at blive endnu bedre.

Det bedste ved min uddannelse 

Den måde vi studerende hjælper hinanden og det faktum, at vi er en lille klasse, får nogle fantastiske diskussioner i gang mellem undervisere og studerende. Det hjælper på sammenholdet i klassen, og at vi får mega meget ud af undervisningen.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen kan for eksempel bruges til at designe og udvikle huse og bygninger, der bruger mindre energi, som er noget vi alle i bund og grund sigter efter. Den kan også bruges til at kigge på allerede eksisterende konstruktioner og optimere dem. Med andre ord, stort set alt, der har til mål at gøre samfundet mere miljøvenligt og energi mere vedvarende.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Nanna-Lea kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed