Natascha Rigborg

Tilbage til søgesiden

Natascha Rigborg - 26 år - Byggeri og Anlæg

Det vil jeg forandre

Jeg har valgt at gå vejen med Vej og Trafik, da jeg gerne vil skabe bedre og mere sikre veje i fremtiden. Samtidig vil jeg gerne gøre det mere attraktivt at være cyklist og gående i byerne ved at skabe større tryghed og sikkerhed for dem i trafikken.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen Byggeri og Anlæg, da jeg gerne ville studere noget med masser af tal og matematik. Samtidig valgte jeg lige præcis   den her uddannelse, da der indenfor Byggeri og Anlæg er forskellige retninger, man kan vælge. Da jeg var lidt i tvivl om hvilken slags ingeniør jeg gerne ville være, så var det lige uddannelsen for mig.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved at studere Vej og Trafik indenfor Byggeri og Anlæg er, at der er flere konferencer om året, hvor man møder en masse mennesker der arbejder med vej og trafik, sådan at man fra starten kan skabe sig en hel del kontakter.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Indenfor alle retninger på Byggeri og Anlæg kan man blive rådgivende ingeniør. Indenfor den vej, jeg er gået, kan man arbejde for kommuner med anlæggelse af nye veje, kollektiv trafik, bedre cykelstier og meget mere. Man kan arbejde som rådgivende ingeniør, hvor man for eksempel sidder og regner på forskellige parametre inden for veje og trafik. Indenfor Vej og Trafik er der uendelige muligheder, da man kan arbejde med alt hvor veje og trafik indgår. Man kan arbejde med selvkørende biler, elbiler, vejskiltning, planlægning af veje, hvordan man undgår ulykker, etc.

Se film med ingeniører:

Tilmeld dig vores talentdatabase og hør mere

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Natascha kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed