Nicolai Nielsen

Tilbage til søgesiden

Nicolai Nielsen - 30 år - HD - Supply Chain Management på CBS

Det vil jeg forandre 

Pharma branchen er komplet og underlagt en masse regler som gør det tungt og bureaukratisk. Mit mål er at finde den perfekte Supply Chain hvor regler, miljø, teknologi markeds behov balanceres.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg har altid været ham som spurgte "Hvorfor", som satte spørgsmålstegn ved alt. Jeg ville forstå hvordan tingene fungerede og hang sammen. Jeg ville give mig muligheden for at kunne påvirke, forbedre og opfinde nye og forbedrede processer eller andet inden for Supply Chain.

Det bedste ved min uddannelse 

Man får evner til akademisk at overskue en problemstilling af høj kompleksitet. I den globale verden er der ikke noget logistik som er simpel mere. Alt hænger sammen på kryds og tværs med mange samarbejdspartnere og IT systemer.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg ønsker at bruge mine kompetencer inden for Supply Chain til at sætte nye standarder for hvordan virksomheder flytter deres vare frem og tilbage. Hvordan vi sikrer, der hele tiden er vare på hylderne for kunderne og hvordan vi belaster miljøet mindst muligt. Jeg ønsker at motiver andre til at forstå vigtigheden af en forsyningskæde i synk med virksomhedens overordnet strategi og mission.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Nicolai kan arbejde

Bliv klogere på Ingeniøruddannelserne

  • Du kan vælge at læse til enten diplomingeniør eller civilingeniør.
  • Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år og inkluderer et halvt års praktik. Herefter kan du gå direkte ud i job eller tage en overbygning til civilingeniør.
  • Du kan også vælge at starte på en femårig civilingeniøruddannelse, som består af en bacheloruddannelse (3 år) efterfulgt af en kandidatuddannelse (2 år).
  • Her kan du læse mere om ingeniøruddannelser i Danmark. 
Læs mere

Social feed