Nicolas Sigvaldsen

Tilbage til søgesiden

Nicolas Sigvaldsen - 29 år - Elektrisk Energiteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at bygge mere spændende bygninger, der både er sejere at se på og opholde sig i, så konstruktionerne er med til at inspirere folk, der enten arbejder eller bor der. Vi bruger alle sammen meget tid i bygninger, hvad enten det er offentlige institutioner eller private firmaer eller noget helt tredje, så det siger sig selv, at jo bedre vores omgivelser er, jo bedre er vores tilværelse.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg synes, Elektrisk energiteknologi lød spændende. Og helt ærligt? Alle burde give det et forsøg. Du får lov at tænke, der er mange forskellige specialeområder at læse om, og du får lov at bruge dine hænder til at udrette noget konkret.

Det bedste ved min uddannelse

Der er forskellige aspekter som har været gode ved uddannelsen. Nogle af de største er selvfølgelig uddannelsen, underviserne og hele uddannelsesforløbets opbygning. Men noget af det bedste er stadig studiekammeraterne og sammenholdet i de forskellige klasser. Vi hjælper hinanden med at lære og blive bedre, og derudover er alting sjovere, når man ikke er alene. Venner er altid et plus.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Man kan blandt andet arbejde som rådgivende ingeniør eller med grøn energi. Verden og verdens samfund er under stor omvæltning, når det kommer til strøm og energi, så blomstrer muligheder op i stort set alle hjørner.

Se film med ingeniører:

Social feed