Niels Jensen

Tilbage til søgesiden

Niels Jensen - 30 år - Byggeri og anlæg

Det vil jeg forandre 

I mit arbejde vil jeg gerne være med til at hjælpe vores kunder med at lave nogle fede projekter.

Hvis du beder mig uddybe, så ville jeg sige, at da jeg stadig var studerede, var jeg ikke helt sikker på, hvad de projekter præcis ville komme til at gå ud på. Der var (og er stadig) vildt mange muligheder, og mens jeg studerede, prøvede jeg så vidt muligt at have et åbent sind.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at læse til ingeniør, fordi jeg godt kunne lide den praktiske tilgang til de naturvidenskabelige fag. Man arbejder bevidst og på en koncentreret måde, således at selv, når man laver fejl, så er der ofte stadig fremgang, fordi man lærer meget af sine fejl.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved at læse til ingeniør, var helt sikkert muligheden for at få lov til at fordybe mig i tekniske problemstillinger. Vi fik tid til at gå ned i detaljer, og jo mere interessant det var, jo hurtigere gik tiden. Hvis du brænder for noget, og du kan lide at komme med og arbejde på kreative løsninger på forskellige problemer, så er det mere en leg end et arbejde.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg er efter endt uddannelse i byggeri og anlæg blevet ansat ved en rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor jeg hjælper vores kunder med de problemer og projekter, de har i deres hverdag. Og på sigt arbejder jeg hen mod at blive projektleder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Niels kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed