Palle Raahauge

Tilbage til søgesiden

Palle Raahauge - 34 år - Elektroteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg arbejder til daglig med høreapparater, men jeg nåede at beskæftige mig med Lean og optimering under mit studie. Noget, som jeg en dag også håber at komme til at arbejde med.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Elektroteknologi fordi jeg altid har været glad for computere, teknik og elektronik, så ingeniørvejen var helt oplagt. At det blev elektroingeniør var i sidste ende mere et tilfælde end noget andet, men det er absolut ikke noget, jeg har fortrudt.

Det bedste ved min uddannelse 

Der har været virkelig mange gode ting ved studiet. Alene friheden til at kunne vælge kurser på kryds og tværs er ret speciel. Jeg har for eksempel både haft Filosofisk Etik, Elektromagnetisme og Javaprogrammering på samme semester. Det mener jeg er unikt og resulterer i nogle gode ingeniører. Derudover var det sociale en fed oplevelse, og fortsat så er over halvdelen af min omgangskreds alle venner, jeg har mødt igennem studiet.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Alt, stort set. Du kan lave høreapparater, robotter, højttalere, computer software, vindmøller, elbiler, mobiltelefoner, osv, osv. Man kan også uden problemer gå ledervejen og blive projektleder eller konsulent. Jeg har næsten svært ved at se, hvad man ikke kan blive med en ingeniøruddannelse.

Se film med ingeniører:

Social feed