Peter Erik Jørgensen

Tilbage til søgesiden

Peter Erik Jørgensen - 25 år - Energiteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne hjælpe til ved overgangen fra anvendelsen af fossile brændsler til et bæredygtigt og stabilt energisystem og ikke mindst formidlingen omkring denne omstilling og dens konsekvenser.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at blive ingeniør fordi jeg gerne ville arbejde tværfagligt med både de tekniske, juridiske og økonomiske aspekter af et projekt, såsom etableringen af en vindmøllepark. Jeg er pjatte med excel og det at "nørde" rundt i beregninger og teori og gøre dem forståelige og præsentable for personer som ikke nødvendigvis har en teknisk baggrund.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved ingeniøruddannelsen er at man kan kombinere interesser med studiet. Jeg har en stor interesse for hvordan energi teknologier spiller sammen og hvilke fordel og ulemper de hver kommer med. Det at kunne være med til at skabe morgendagens nye energisystem er vildt spændende og er præcis hvad mit studie omhandler.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Mit ønske scenarie for fremtiden efter min uddannelse er veloverstået er at blive ansat i et fjernvarmeselskab og afprøve mine evner og færdigheder i en afdeling med mulighed for at anvende min tværfaglige viden. Jeg vil ligeledes meget gerne have mulighed for på et senere tidspunkt at kunne komme til at undervise unge mennesker i naturvidenskab og ingeniørfaglige kundskaber.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Peter kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed