Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Peter Linde - 30 år - Bygning

Det vil jeg forandre

Sjovt nok, så er jeg ikke endt med et speciale som fokuserer på bygninger mv. Jeg blev faktisk miljø-ingeniør, hvilket betyder, at jeg arbejder med vandløb, søer, naturområder og klimasikring af byer (mod oversvømmelser fra regnvand).

Jeg vil gerne hjælpe med at redde Danmarks natur, gøre det til et bedre sted for planter, dyr og mennesker at være. Jeg vil gerne stå for projekter som giver en grøn værdi og skaber et rekreativ område for borger at boltre sig i.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg har altid været betaget af bygninger, broer, skyskrabere, tunneller, såvel som kraner, gravemaskiner og meget mere. Da jeg var mindre, så prøvede jeg altid at bygge højere og vildere med mit lego, og fik en naturlig interesse for bærende konstruktioner, de interne kræfter som påvirker mv. Jeg gik også altid og kiggede på de store maskiner som løftede, larmede og tårnede sig op i byen.

Disse ting gav mig interessen for ingeniørvidenskaben og dets muligheder. Jeg ville lave de store bygninger og bestemme over de store maskiner.

Det bedste ved min uddannelse

Jeg har lært at sætte mig ind i og forstå ny viden. At bruge denne viden til at skabe et produkt og forstå hvordan dette produkt skal sammensættes, for at det er helt perfekt.
Jeg lærte med andre ord at lære.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Med mit specifikke speciale (Bygningsingeniør med speciale i Miljøteknik) kan jeg arbejde inden for spildevand, rensningsanlæg, drikkevand, vandværker, fjernvarme, ledningsplanlægning, vandløbsrestaurering, søgenoprettelse, klimasikring og meget, meget mere!
Bredde uddannelser giver bredde muligheder! Jeg kommer aldrig til at kede mig.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Peter kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed