Rasmus Christiansen

Tilbage til søgesiden

Rasmus Christiansen - 25 år - Regulering og Automation

Det vil jeg forandre

"Jeg vil gerne lave dimser," plejer jeg at sige, inspireret af en tidligere kollega. Jeg vil nemlig gerne skabe løsninger, der flytter grænserne for, hvilke fysiske systemer mennesket kan beherske, om det så er store, tunge kraner eller delikate satellitter ude i rummet.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte kandidatuddannelsen Regulering og Automation, fordi jeg løbende på min bacheloruddannelse i Energi  fik en voksende interesse for reguleringsteknik. Reguleringsteknik handler om mange ting, deriblandt analyse af fysiske systemer og elektronisk styring af dem.

Det bedste ved min uddannelse 

Projektforløb. Der findes intet så tæt på virkeligheden som projektarbejde hvor man får mulighed for at arbejde med undervisningsmaterialet i forhold til ægte systemer. For eksempel har jeg været med til at konstruere en drone fra bunden.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Næsten alt. Det lyder måske lidt flabet, men ingeniører inden for regulering og automation er anvendelige i rigtigt mange virksomheder. Alt indenfor produktion og produktudvikling. Eksempler kan være luftfart, bilindustri, droneteknologi, rumfart, hydraulik og meget, meget mere.

Se film med ingeniører:

Social feed