Rasmus Lindengren

Tilbage til søgesiden

Rasmus Lindengren - 28 år - Maskinteknik

Det vil jeg forandre 

Jeg vil gerne bidrage med udvikling af teknologien i en positiv retning. Det kunne for eksempel være at forbedre teknologierne indenfor energi og miljø, så det bliver mere rentabelt at benytte teknologier, der ikke forværrer og nedbryder men er holdbare og vedvarende.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at blive maskiningeniør, fordi jeg altid har elsket at skille ting ad og samle dem igen, enten for at reparere dem eller for at få stillet nysgerrigheden. Samtidig er jeg fascineret af den teoretiske baggrund, der ligger bag en konstruktion - at der kan laves nogle beregninger og analyser, der teoretisk beskriver virkeligheden. Og som så viser sig at passe hver gang, hvis du har gjort det rigtigt.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved at blive ingeniør inden for maskinteknik er det teoretiske fundament, jeg har tilegnet mig - muligheden for at beregne og belastningsundersøge en konstruktion og så derefter optimere og bygge konstruktionen på den bedst mulige måde. Man er med i stort set alle de forskellige forløb af et projekt.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Min ingeniøruddannelse i maskinteknik kan bruges til at udvikle nye teknologier indenfor energioptimering, men den er også relevant, når det kommer til for eksempel miljøaflastende teknologier, som skal forhindre en forringelse af miljøet og måske en dag ligefrem forbedre det. Yderligere kan min uddannelse bruges til at optimere eksisterende løsninger, så de fungerer optimalt, indtil der udvikles en holdbar vedvarende teknologi.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Rasmus kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed