Rasmus Skov - 30 år - Fysik og teknologi

Det vil jeg forandre

Da jeg startede som ingeniør, troede jeg, at jeg drømte om at lave højtalere eller høreapparater, men jeg blev hurtigt meget klogere på, hvad jeg faktisk brænder for. Så nu er mit mål at skabe en verden, hvor akustikken er fantastisk og folk aldrig er generet af støj.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Som ingeniør skal man finde på løsninger til mange vidt forskellige udfordringer. Og noget af det vigtigste, du kan have med i værktøjskassen, er din tekniske viden og ikke mindst din nysgerrige næse. Det sker sjældent, at du skal løse en eller anden standardopgave, og som oftest skal du skabe nye løsninger, der bygger på det, du eller andre allerede har skabt - og man finder ofte på løsningerne i samarbejde med andre.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved ingeniøruddannelsen er, at du får en masse forskellige redskaber, som du selv sætter sammen til de helt rette løsninger. Under uddannelsen foregår det oftest ved, at du lærer noget teori, og undervejs i semesteret skal du så lave et projekt, hvor du anvender teorien i praksis - det er med til at klistre teorien fastere på hjernen.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Når man studerer fysik og teknologi, kan man ende med at arbejde inden for akustik, optik eller nanoteknologi. Det vil sige, at du kan designe højtalere eller høreapparater. Eller også så kan du skabe rammerne for fantastisk lyd i koncertsale, skoler og andre områder. Eller måske du higer mere efter at spore kræftceller, inden de gør skade? Eller hvad med at arbejde med mikroskopisk elektronik, som er så småt, at man næsten ikke kan se det?

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Rasmus kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed