Signe Hanghøj

Tilbage til søgesiden

Signe Hanghøj - 28 år - Sundhedsteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg arbejder nu med kvalitetssikring af implantater i menneskets årer. Det betyder, at jeg, sammen med mit team, skal sørge for, at vi altid leverer produkter, som er sikre og af høj kvalitet til patienter og læger. Vores fornemmeste opgave er at lave produkter, som redder liv.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg valgte uddannelsen Sundhedsteknologi fordi medicinsk udstyr på hospitaler, plejehjem og andre offentlige institutioner altid har haft min interesse. Jeg har dog vidst, at jeg ikke ville være læge eller lignende, da jeg også er glad for naturvidenskabelige fag såsom matematik, fysik og kemi.

Sundhedsteknologi kombinerer den tekniske viden med viden om kroppens anatomi og fysiologi, hvilket er utrolig spændende.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste har været det tætte forhold mellem undervisere og studieleder. Gruppe- og projektarbejde hvor man får lov at fordybe sig i noget konkret. Derudover har Ingeniørhøjskolen i Aarhus rammerne til et helt fantastisk socialt netværk på tværs af årgange og ingeniørlinjer.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen er bred, og så længe du kan sætte ord på, hvad du kan tilbyde i en given jobsituation, er jeg ikke i tvivl om, at de fleste kan have gavn af en sundhedsteknolog. Mange ansættes i det offentlige (kommuner og regioner), som projektledere, og andre ansættes i det private, også som projektledere eller som kvalitets- eller complianceingeniører (en der holder øje med at standarder mv. bliver overholdt).

 

Se film med ingeniører:

Social feed