Simon Traberg­-Larsen

Tilbage til søgesiden

Simon Traberg­-Larsen - 27 år - Fysik og teknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil skabe intelligente systemer, der løser fysisk udfordrende problemstillinger. Det kunne for eksempel være at udvikle hardwaren bag nogle af de kraftigste mobile enheder i verden eller udtænke komplicerede signalalgoritmer til brug i software.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

En ingeniøruddannelse har for mig altid været det ypperste, man kan opnå inden for teknologi og udvikling. Kombineret med en inderlig nysgerrighed overfor verden, fysik og matematik, så var ingeniøruddannelsen i fysik og teknologi det åbenlyse valg for mig. Jeg har altid været fascineret af ingeniørers evne til at forstå tekniske problemer, samarbejde med alverdens forskellige mennesker og producere fremtidsagtig og kompleks teknologi! Og nu er jeg godt på vej til selv at være en. Fuck, det er fedt.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved uddannelsen? At arbejde koncentreret med projektbaserede, tekniske udfordringer, hvor min faglige viden og min kreativitet bliver sat på prøve, og mærke hvordan jeg sammen med mine medstuderende kan løfte en opgave til helt nye højder.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Min ingeniøruddannelse i fysik og teknologi baner vej for et hav af muligheder. Særligt inden for elektronik, it, akustik og robotteknologi. Derudover spænder mine tekniske kompetencer bredt - helt fra at forstå hvordan elektroner fungerer i avancerede små elektriske kredsløb til dimensionering af innovative arkitektoniske bygningsværker med optimal rumakustik. Sagt med andre ord, lærer jeg meget om de små dele i store ting og processer: Hvordan de fungerer, og hvordan de får det hele til at køre rundt. Det vil sige, at der er helt okay plads til at nørde med stort set alt, hvad jeg kan lide.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Simon kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed