Søren Stærke

Tilbage til søgesiden

Søren Stærke - 30 år - Fysik og teknologi

Det vil jeg forandre

Som ingeniør i Fysik og teknologi vil jeg gerne være med til at skabe de nye teknologiske vidundere som letter vores hverdag. Eksempler som laseren, den personlige computer og nu mobiltelefonen er idag gadgets som for bare nogle år tilbage kun var fantasi. Min drøm er at være med til at skabe den næste store ting som gavner alle.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 
Jeg har altid været fascineret af naturvidenskaben og så har jeg altid været forfærdeligt nysgerrig. Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse da jeg kan få plejet de lyster samtidig med, at jeg kan bruge mine praktiske evner til at skabe nye opfindelser.

Det bedste ved min uddannelse

Det bedste ved ingeniøruddannelsen er dens evne til at starte med at give en bred generel forståelse af det man arbejder med. Senere specialiserer man sig indenfor det som virkelig interesserer en. Under uddannelsen kan man godt blive forvirret og ikke helt forstå hvorfor man skal have undervisning i et bestemt emne, men når man bliver færdig og kommer ud på arbejdsmarkedet opdager man, at man har fået rigtig mange kompetencer med i rygsækken som man kan drage nytte af bagefter.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Med min uddannelse inden for fysik og teknologi har jeg muligheden for at arbejde som udviklingsingeniør i teknologiske virksomheder. Dette kan være i et avanceret laboratorium hvor man undersøge ting på nano-skala/størrelsen af et atom, og eftersom al elektronik og teknologik bliver mindre og mindre, er det her en Fysik og Teknologi ingeniør virkelig kommer til sin ret.

For tiden er der rigtig mange spændende firmaer i Californien som Apple, Google og NASA. Disse arbejder med fremtidens teknologi som har brug for ingeniører indenfor fysik og teknologi.

Se film med ingeniører:

Social feed