Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Solvej Mathiesen

Tilbage til søgesiden

Solvej Mathiesen - 26 år - Sundhedsteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne skabe mere tid for sundhedspersonalet til at tage sig af patienter og borgere. Flere ansatte inden for sundhedssektoren har ønske om at bruge mere tid med patienterne og borgerne fremfor at spilde tid på forældet teknik og dobbeltdokumentation. Det er et problem vi som sundhedsteknologer kan afhjælpe gennem vores forståelse for både sundhed og teknologi sammen med vores kommunikationsevner.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Sundhedsteknologi fordi der er brug for os. Jo mere teknologien optimeres i sundhedsvæsenet, des mere tid bliver der til patienterne, og det er det, der virkelig betyder noget. Funktionen som bindeled mellem det tekniske og det sundhedsfaglige tiltalte mig, da det på den her måde er muligt at arbejde med de mennesker, der har idéer til optimering af sundhedsvæsenet, som vi som ingeniører kan føre ud i livet.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen er helt klart, at man hurtigt finder ud af, hvordan teorien kan bruges i praksis.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Uddannelsen er tværfaglig, hvilket giver os flere muligheder som færdiguddannede. En karrieremulighed kunne være projektleder inden for sundhedssektoren, eller hvis man drømmer om at være selvstændig, har en god idé og er innovativ, så er det også en oplagt karrieremulighed.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Solvej kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed