Sonja Frank - 35 år - Maskin og produktion

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at sikre produktionen i Danmark. Blandt andet ved at lave produktionsoptimeringer via værdiforståelse og på den måde være konkurrencedygtige over for eksempelvis lavtlønslande, hvor arbejdskraften er større. Når vi er dyre og ikke er så mange, så må vi arbejde effektivt, og det er lige præcis det, jeg gerne vil arbejde med.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Gennem uddannelsen til maskin og produktionsingeniør får vi en række forskellige redskaber, som vi skal bruge til at klare de opgaver og udfordringer, vi møder hen ad vejen. Vi lærer også, hvordan vi bruger de redskaber og den viden, vi tilegner os på en konkret og struktureret måde.

Det bedste ved min uddannelse

Vi tilegner os en kæmpemasse viden, men noget af det bedste er stadig det kammeratskab, der er på uddannelsen, og det store netværk, vi kan tage med os videre ud i den virkelige verden.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Jeg er nok ikke den eneste, der siger det her, men der er virkelig mange veje, man kan gå. For at nævne et par, så er der produktionschef og produktionsplanlægger. Og så er der for eksempel også kvalitetsleder og projektleder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Sonja kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Social feed