Taus Rasmussen

Tilbage til søgesiden

Taus Rasmussen - 24 år - Bygning

Det vil jeg forandre

Bygninger og konstruktionsprojekter har eksisteret i flere tusinde år, og vi bliver kun bedre til det. Jeg vil rigtig gerne udvikle byggerier, så vi kan få endnu bedre og højere bygninger og længere broer, enten ved at udforme dem anderledes eller ved at bruge nyt materiale.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte uddannelsen Bygning fordi ingeniører bruger meget matematik, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Grunden til, at det blev bygningsingeniør, var på grund af det arbejde, man udfører. Når man er færdig med et projekt, kan man se resultatet for eksempel i form af et højhus eller en bro. Så man får virkelig nogle synlige resultater som bygningsingeniør. Udover det, får jeg også lov til at deltage i projekter fra start til slut, som virkelig giver meget indflydelse.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved uddannelsen er helt klart, at alt, hvad man laver, er så virkelighedsnært. Det vil sige, at det vi lærer, kan vi let se, hvad skal bruges til, når vi skal ud og arbejde.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Som ingeniør kan man lave meget forskelligt. Inden for byggebranchen kan man komme til at styre byggerier, hvor man går på byggepladsen. Man kan komme til at beregne hvor store vægge, gulve og tag skal være i en bygning. Man kan regne på installationer og veje. Udover alle de muligheder, du har inden for byggebranchen, kan du blive gymnasielærer i for eksempel matematik, og du kan blive meget, meget mere, da du får så bred en uddannelse.

Se film med ingeniører:

Social feed