Thomas Pedersen

Tilbage til søgesiden

Thomas Pedersen - 26 år - Energiteknik

Det vil jeg forandre

Da jeg startede på uddannelsen fandt jeg brændselsceller meget interessante og de var også en mindre årsag til at jeg startede på studiet da der er en kandidat specialisering som fokuserer på dem. Dog er jeg gået i en anden retning på uddannelsen, hvor automatisering ved hjælp af robotter i industrien er blevet meget mere interessant.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

På grund af mine matematiske evner og høj interesse for fysik og teknologi. Jeg overvejede også at læse fysik, men tvivlede på om der var nok arbejds muligheder inden for det fag. Derfor valgte jeg energi hvor man stadig har meget undervisning i fysik-relaterede emner såsom termodynamik, mekanik og elektriske kredsløb samtidig med at man lærer at bruge teorien i praksis i forskellige maskiner og systemer.

Det bedste ved min uddannelse 

Først og fremmest er det at få brugt alt sin matematik og fysik til at simulere virkelige systemer. Jeg elsker især de tidspunkter hvor man pludselig ser alle de anvendelsesmuligheder for alt den matematik som før i tiden virkede ubrugelig for mange.

Derudover er det også en fed følelse når man har arbejdet på at få noget til at fungere i nogle dage og så det endelig virker som det skal og hele gruppen jubler.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse 

Jeg er sådan set tilfreds med hvad jeg ender ud med så længe det er relevant i forhold til studiet. Det ville dog være ekstra fedt at ende i en virksomhed som SpaceX som virkelig har nogle fremtidsvisioner med at starte en koloni på mars. Ellers er der også vindmølleindustrien, Grundfos eller Danfoss, som alle er interessant virksomheder.


Min uddannelse som er specialiseret i styring af systemer er dog noget der vil være relevante jobs i de fleste ingeniør virksomheder.

Se film med ingeniører:

Her kan du læse til ingeniør

Esbjerg
AAU Esbjerg
Herning
VIA University College
AU Herning
Horsens
VIA University College
Kalundborg
Professionshøjskolen Absalon
København
AAU København
DTU i Lyngby og Ballerup
Odense
Syddansk Universitet
Sønderborg
SDU Sønderborg
Aalborg
Aalborg Universitet
Aarhus
VIA University College
Aarhus Universitet

Se hvor Thomas kan arbejde

String "1484" is not a valid udi.

Instagram

@instaingenior