Trine Torp - 25 år - Lærings- og oplevelsesteknologi

Det vil jeg forandre

Jeg drømmer om at hjælpe mennesker og f.eks. gøre læring sjovere og mere motiverende gennem teknologien. Det kunne eksempelvis være gennem et læringsobjekt til børn med indlæringsvanskeligheder eller lignende.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse 

Jeg valgte at læse Lærings- og oplevelsesteknologi, fordi jeg er glad for kombinationen af det tekniske og det humanistiske. Udover at lære om teknologi og programmering får jeg også de bløde aspekter med om alt det, der ligger bagved, som læring, teori og design.

Det bedste ved min uddannelse 

Det bedste ved min uddannelse er, at den rammer bredt. Man kan tage den i den retning, man interesserer sig mest for og gøre en forskel, der hvor man brænder mest for det. Og så er den meget aktuel, da stort set alt efterhånden erstattes af mere og mere teknologi.

Fremtidsmulighederne med min uddannelse

Denne uddannelse kan åbne døre inden for mange forskellige områder, heriblandt konsulentarbejde, projektledelse, udvikling, forskning og undervisningen inden for alt hvad der har med mennesker og teknologi, samt mødet mellem dem, at gøre: spil til computere og smartphones, nye interaktive tjenester til smartphones, oplevelsesparker og interaktive legepladser, design af installationer til museer og kunstudstillinger, it-baserede løsninger til efteruddannelse eller fjernundervisning samt intelligente løsninger til læring, genoptræning og terapi.

Se film med ingeniører:

Social feed